erotisk massage til mænd tantrisk møde

Tantramassage til Mænd Tantra Temple Tantramassage til Mænd Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Tantrisk møde - Nørremarken, 7100 Vejle, Denmark - Rated.3 based on 6 Reviews "Kære Kirsten, Tak for en

Pink hunter kolding extrabladet massage

Tantramassage til Mænd Tantra Temple Tantramassage til Mænd Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Tantrisk møde - Nørremarken, 7100 Vejle, Denmark - Rated.3 based on 6 Reviews "Kære Kirsten, Tak for en vidunderlig massage. Du har nogle dejlige. Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Tantrisk møde - Home Facebook Kirsten maria Tantrisk møde i kærlighed og accept Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter. Tantrisk møde i kærlighed og Accept Jeg hedder Kirsten Maria, og er 51 år, og nysgerrig på den bevidsthed, der skabes gennem meditation, healing og massage. For mig, er et tantrisk møde en væren med det der er, et møde i kærlighed og accept, hinsides en hver forventning og krav.

erotisk massage til mænd tantrisk møde

Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Du kan blandt andet komme i kontakt med din fulde kvindelige kraft, din feminine natur, din sanselighed, din nydelse og din evne til at være ekstatisk! Disse begrænsninger og blokeringer kan opløses ved hjælp af kærlig, bevidst berøring via en tantramassage. Som modtager er du nøgen under massagen, mens massøren beholder trusser/boksershorts på under hele massagen. Massagen af yoni kan genvække din kontakt til din dybeste feminine kerne og kan virke meget helbredende i forhold til smerter, spændinger og problemer med at føle lyst, nydelse og orgasme. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Der er tid til at sidde og snakke inden massagen og mærke hvordan du bliver tryg ved massøren og ved hele situationen, og vores massører er uddannede til at lytte til hvad du har behov for lige nu og lige her. Undervejs på denne rejse vil den kærlige, bevidste berøring bringe dig i kontakt med de sider af dig selv som normalt aldrig får opmærksomhed.