tao tantra massage til mænd thai massage anmeldelser

Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. Derfor er der heller ikke noget Mål med en Mahamudra tantramassage. Den får hverken mere eller mindre opmærksomhed. Der hvor andre taler om happy

Gratis eksotiske noveller tiffany aalborg

ending tror vi på never-ending happiness. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet. Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål. Kom frisk fra brusebadet, velplejet, sund og rask. Det er noget af det vores massører er uddannede i og de hjælper dig med at lære at beherske energien. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker.

tao tantra massage til mænd thai massage anmeldelser

Tid kan aftales. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Hvis du ønsker det kan massøren give dig en kort intro til hvordan vi arbejder med energien i tantra og hvad du kan forvente at opleve undervejs. Det er altid kvindelige massører der giver massage til mænd hos os, da vi arbejder med polariteten mellem det maskuline og det feminine i massagen. Praktisk information: En tantramassage i Tantra Templet starter med at du aftaler en tid til massage, og når du så møder op i vores smukke tempel bliver du modtaget af din kvindelige massør, der har gjort et smukt rum klart til jeres massage. Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen.


Milking cum from a big cock at gloryhole table.


Lesbisk gratis sex fredericia bordel

Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle. Eller denne: Hvad er en tantramassage? Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Spirituel Vækkelse - hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens bekymringer og træde ind i en tilstand. (For studerende med gyldigt studiekort, som vises og oplyses allerede ved telefonsamtalen, kan vi måske finde en løsning). Massagen giver dig de bedste muligheder for at opleve hvilket erotisk og sanseligt potentiale du har i hele din krop. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan udvælge en af os til at mødes med dig i massagen. Års studerende fra vores udd.